logo
Landscaping, Home & Industrie
Contact
Sebastiaan Brouwer
06- 2139 5250
info@BLHI.nl
Over BLHI

Ik wil me in het kort even aan U voorstellen: Mijn naam is Sebastiaan Brouwer. Ik heb inmiddels zo’n 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Mijn ervaring heb ik in de begin tijd voornamelijk opgedaan bij mijn eigen tuin en die van vrienden en bekenden. Hierna ben ik op meer professioneler vlak aan de slag gegaan, waardoor ik een all-rounder ben geworden.

Vertrouwen, eerlijkheid en duidelijkheid

Ik werk voornamelijk zelfstandig met een paar vaste mensen. Daardoor heeft u altijd direct met mij te maken. Dat houdt de verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatief eenvoudig. Ik sta voor vertrouwen, eerlijkheid en duidelijkheid. Ontevreden klanten wil ik dan ook niet. Projecten worden door mij zo snel mogelijk opgepakt en binnen een realistischgepland tijdschema opgeleverd. Ik neem nooit meer opdrachten aan dan ik aan kan en plan de opdrachten na elkaar zodat ik eerst afmaak voordat ik naar of aan een volgende opdracht begin. Aan loze beloftes of half afgemaakt werk heeft u immers niets.

De beste prijs

Ook qua prijs zit u bij mij goed. Ik zoek altijd naar de juiste leveranciers ondanks dat ik met een aantal vaste leveranciers werk, zowel kwalitatief als prijstechnisch (inkoopvoordeel). Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus geld. Immers ik bereken de meeste extra voordelen door aan U. U zult merken dat als u van mij een offerte ontvangt dat deze scherp en concurrerend is, maar natuurlijk wel realistisch. Want ik geef de garantie dat de afgesproken prijs niet overschreden zal worden. Dus achteraf nooit geen hogere rekening!!!!! Dit hebben we immers vooraf besproken ook als er tijdens de uitvoering extra werk bijkomt.

Wilt u uw tuin renoveren of gewoon veranderen? of moet er enkel een blokhut of chalet geplaatst worden? Aarzel niet, bel of mail mij en u krijgt altijd snel een reactie. Het contact is altijd vrijblijvend en advies of de offerte is gratis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan